a

Opleidingen

  • MBO Beweegagoog
  • Fitvak A

Coen

Coen houdt van gezelligheid en plezier, is creatief en vindt flink rammen erg belangrijk. Vind jij het leuk om een flinke workout te eindigen met een leuk spelletje? Laat je verrassen en schrijf je in bij een training van Coen.

Mijn naam is Coen en ik heb een gezegde en dat luidt: het komt goed, maar niet vanzelf. Sporten speelt al heel mijn leven een belangrijke rol, maar zeker nadat ik 2x ben geopereerd aan mijn voorste kruisbanden. Na 4 jaar revalideren bij de fysiotherapie dacht ik: dit wil ik later; mensen helpen met sporten! Voetbal doe ik al heel mijn leven en daarbij is Calisthenics gekomen, trainen met alleen je lichaamsgewicht. Door deze sport heb ik ontdekt wat je lichaam allemaal kan en dat er bijna geen limiet is.

Eerlijk zijn staat bij mij erg hoog in het vaandel. Je kunt pas echt aan je levensstijl gaan werken als je open en eerlijk bent naar jezelf. Iets wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Maar daar help ik je graag mee. Door middel van sporten en coaching gaan we werken aan een gezondere jij. Hopelijk zie ik je snel een keer!”