a

Opleidingen

  • MBO-4 Sport en Bewegen
  • HBO- Sportkunde
  • Bootcamp certificaat

Bart

Bart is de oefeningenencyclopedie van Optimum Change. Wil jij uitgedaagd blijven en ben je op zoek naar steeds weer nieuwe oefeningen? Dan moet je echt een training bij Bart gaan bezoeken.

”Mijn naam is Bart Kerkhof. Sporten zit in mijn bloed, hier ben ik mee opgegroeid. Vandaar dat sporten, voeding en gezondheid belangrijke aspecten zijn in mijn dagelijks leven.

 
Van mijn 12e tot mijn 18e jaar heb ik gebasketbald. Daarna ben ik begonnen met fitness en krachttraining. Om van mijn hobby, mijn werk te kunnen maken, ben ik de opleiding MBO-4 Sport en Bewegen gaan doen. Vanaf dat moment ben ik, in eerste instantie via stages, lessen en trainingen gaan geven. Dit waren vooral crossfit- en bootcamplessen. Om nog meer kennis op te doen ben ik vervolgens gestart met de opleiding HBO-sportkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. 
 
Ik kijk er naar uit om jullie te begeleiden met personal training en te helpen met het verleggen van jullie grenzen. Ik wil graag met jullie de uitdaging aangaan om na een inspannende training voldaan en ontspannen naar huis te gaan.”