a

Word fitter en verlies centimeters
met de Get Ready For The Beach Challenge!

Personal training voor levensgenieters die net zo blij willen zijn met hun lijf als hun leven.

Ja, ik wil starten!

2.500+ gemotiveerde sporters gingen je voor

 • Altijd je eigen 1 op 1 coach
 • 21 Dagen Challenge
 • 139 Google 5-sterren Reviews
 • Geen Doorlopend Abonnement

Altijd je eigen 1 op 1 coach

21 Dagen Challenge

139 Google 5-Sterren Reviews

Geen Doorlopend Abonnement

Wat jij krijgt:

 • Ontdek een gezonde en effectieve manier om af te vallen.
 • Verminder stress, slaap beter en voel je energieker.
 • Krijg professionele begeleiding en motivatie tijdens de reis van 21 dagen.
 • Leer nieuwe routines aan om gezond te blijven in het dagelijks leven.
 • Geef jezelf het cadeau van een fitter, zelfverzekerder en gelukkiger leven.
Starten met sporten

Kom weer lekker in je vel!

Klik op onderstaande button, vul je gegevens in en plan direct een kennismakingsgesprek in om je doelen en mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil starten!

2.500+ gemotiveerde sporters gingen je voor

Samenwerken is onze weg naar succes!

Met onze ervaring en jouw inzet klimmen we samen richting jouw doel.
In ruim 11 jaar hielpen onze Optimum Coaches al meer dan 2500 gemotiveerde sporters,
ieder op zijn of haar eigen manier.

Zo verloor Dirk 17 kilo in 6 maanden, zit Simon veel lekker in zijn vel en heeft Myra weer een sterke rug.

Zet jij de stap naar een gezond en fitter leven?

Met kleine aanpassingen in jouw leven zal je versteld staan van de resultaten die jij in 21 dagen behaald.
Voordat je kan starten, willen we je eerst beter leren kennen.
Wij gaan namelijk niet zomaar met iemand aan een programma beginnen.

Je kan alleen starten wanneer je een Optimum Kennismaking plant.
Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw doelen, bespreken we wat je al eerder hebt gedaan
en bekijken we samen of dit het juiste programma is.

Plan direct jouw GRATIS Optimum Kennismaking via onderstaande button.

Ja, ik wil starten!

2.500+ gemotiveerde sporters gingen je voor

11

jaar ervaring

21

Coaches

2500+

Klanten geholpen

43.150+

trainingen gegeven

Veelgestelde vragen:

K
L
Wat zijn de kosten?
Deze Get Ready For The Beach Challenge is maar €97,-! Om met deze Challenge te kunnen starten klik je eerst op de button 'Ja, ik wil meer info'.

Vervolgens vul je jouw gegevens in en kan je direct een kennismaking inplannen. Pas tijdens deze kennismaking beslissen we samen of dit het juiste programma voor jou is.

Je zit vooraf dus nog nergens aan vast!

K
L
Wat doen jullie anders dan andere Personal Trainers?

Wij gaan niet alleen maar een uurtje trainen, wij begeleiden je ook op het gebied van Food en Mind. We richten ons op je gehele leefstijl, om dat zo optimaal mogelijk te maken. Resultaat halen is al moeilijk genoeg, maar volhouden is de kunst. Benieuwd hoe we jou daarbij kunnen helpen? Check de video voor de ervaringen van onze Changers!

K
L
Wat zijn de nadelen van Optimum Change?

Slapende leden kennen wij niet. Wij zijn echt een stok achter de deur voor je en zorgen dus dat je echt wekelijks komt sporten. Wil je dat niet? Dan krijg je snel genoeg je oude resultaten terug 😉

K
L
Wat is een Optimum Check up?

Wanneer je lid bent bij Optimum Change, heb je onbeperkt toegang tot Optimum Check ups. Een Check-Up is een terugkerend 1-1 gesprek met een vaste Optimum Coach waarin je een plan gaat maken om jouw gestelde doel te behalen.

Tijdens een Optimum Check-up, kun je al jouw vragen stellen omtrent body, food en mind. Onze coaches zijn professionals en daarom maakt het niet uit of jouw vraag over krachttraining, afvallen of bijvoorbeeld stress op je werk gaat. Alle vragen tijdens een Optimum Check-up zijn goede vragen 😃

Changers die gebruik maken van Optimum Check-ups boeken niet alleen méér resultaat maar ze behouden dit ook langer! Dus sport jij regelmatig maar heb je toch moeite met bijvoorbeeld afvallen, in slaap komen of heb je terugkerende pijntjes? Dan adviseren wij je zeker om gebruik te gaan maken van de Optimum Check-ups.

K
L
Is een proefles mogelijk?

Ja, wil je proberen of Optimum Change bij jouw behoefte past dan is een proefles tegen betaling mogelijk!

Voor één proefles Personal Group Training betaal je slechts €7,-
Voor één proefles Personal Training betaal je iets meer, maar dit kun je al ervaren voor maar €27,-

Lijkt je dit leuk? Stuur ons dan een appje en we maken samen een afspraak 🙂

K
L
Waar kan ik het PGT rooster vinden?

Benieuwd naar het PGT rooster? 😃 Het volledige PGT rooster vind je hier! Kun je echt niet langer wachten dan kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens bovenaan deze pagina of jezelf direct aanmelden voor een proefles!

K
L
Welke verschillende PGT lessen zijn er?

Er zijn een aantal Personal Group Trainingen per week met verschillende thema’s.

Personal Group Training - FTTR
Toegankelijk voor iedereen. De training bestaat uit een combinatie van kracht en conditie waarbij je gehele lichaam geprikkeld wordt.

Personal Group Training - STRKR
Deze trainingen zijn meer gericht op kracht. Toegankelijk voor iedereen die de basistechnieken onder de knie heeft en meer de focus wil leggen op spieropbouw.

Personal Group Training Light
Dit is een lichtere variant. Dit is vooral voor mensen die nieuw zijn of (nog) niet veel belast kunnen worden door bijvoorbeeld blessures of andere gezondheidsredenen. Het tempo ligt wat lager en er wordt extra aandacht besteed aan het aanleren van technieken.

Service Personal Group Training
Deze variant is tijdelijk en kan flexibel in het rooster staan. Dit zijn pilot trainingen om te kijken of er animo voor is. Bij ziekte of afwezigheid van de coach komt de les te vervallen.

K
L
Hoe ziet een PGT eruit?

Een Personal Group Training Bij Optimum Change duurt altijd 60 minuten en er is tijdends de training plaasts voor 8 Changers. Je traint in kleine groepjes om ervoor te zorgen dat je de aandacht krijgt die je verdiend. Zo word je niet alleen aangemoedigd en enthousiast gemaakt, nog veel belangrijker, je word gecorrigeerd en krijgt differentiaties om ervoor te zorgen dat je zo optimaal mogelijk kunt trainen.

Benieuwd wat onze Personal Group Training nog meer te bieden heeft? Klik hier om de pagina te bekijken! Wil je weten hoe onze Changers denken over onze trainingen? Check dan deze video!

K
L
Kan en mag ik aan elke PGT les deelnemen?

De PGT - STRKR les vraagt wat meer van je dan onze FTTR en Light PGT wat betreft techniek of fitheid. Om deze reden stellen we twee eisen voor het meedoen met deze les.

 1. Je mag geen last hebben van blessures. Voor PGT STRKR is dit vragen om het verergeren van dit probleem.
 2. Je moet minimaal een half jaar lid zijn bij ons. Dit om te verzekeren dat je al een goede basistechniek hebt van de meeste oefeningen.

Als je nog geen half jaar lid bent bij Optimum Change, maar wel ergens anders trainingservaring hebt opgebouwd, ben je natuurlijk gewoon welkom bij deze training. De trainer zal vervolgens bekijken of jouw techniek en fitheid passend zijn en of je deze dan vervolgens structureel kan gaan volgen.

K
L
Kunnen jullie zelfs mij helpen?

Dat durven we niet te zeggen, maar hier kan je waarschijnlijk wel mensen vinden die vergelijkbaar met jou zijn. Lees hun verhaal eens en wellicht herken jij je hierin.

K
L
Krijg ik een voedingsschema?

Wij proberen je huidige voedingspatroon zo aan te passen, dat het voor jou haalbaar is om dat voedingspatroon structureel vol te houden, en op lange termijn meer resultaat te bereiken. Dit kan indien mogelijk met een voedingsvoorbeeldag.

K
L
Kan ik bij Optimum Change sporten zonder begeleiding?

Nee, bij ons kan je alleen onder begeleiding van een Optimum Coach sporten.

K
L
Kan ik 1x per week komen sporten?

Ja, het is mogelijk om 1x per week te sporten, maar wij raden aan 3 tot 4 x per week iets doen wat hartslag verhogend is. Daarom kan je bij al onze pakketten onbeperkt komen sporten.

K
L
Kan ik sporten op een vast tijdstip?

Je kan met personal training een vast tijdstip kiezen, dit gaat wel altijd in overleg met je trainer. Met personal group training kan je geen vast tijdstip kiezen, hiervoor kan je via onze LIJFSTIJL App een week vooraf inplannen. Daarbij geldt: vol is vol.

K
L
Krijg ik een vaste Optimum Coach?

Je krijgt bij ons altijd een vaste Optimum Coach, of je nou PT, PGT of een combinatie van beide doet. Samen met deze vaste coach blijf je monitoren hoe het gaat en stel je steeds weer nieuwe doelen. De Optimum Check-ups zijn hierbij van essentieel belang.

K
L
Ik heb veel blessures ben ik dan wel goed genoeg om te starten met een personal trainer? Is dat niet te zwaar?

Personal training wordt afgestemd op jouw belastbaarheid en niveau. Er kan dus op ieder niveau gestart worden, waarbij progressief en veilig gewerkt wordt naar een hoger niveau.

K
L
Ik vind sporten niet leuk, ik heb een laag niveau, ik voel me heel onzeker in de sportschool. Is personal trainer dan wel geschikt voor mij?

Onze Optimum Coaches hebben ervaring met het begeleiden van mensen die nog nooit in de sportschool geweest zijn, en proberen elke training variatie en uitdaging te bieden.

K
L
Ik heb het op dit moment heel druk en ben bang dat ik me niet volledig kan geven tijdens het personal trainingstraject. Is het verstandig om op een rustiger moment te beginnen?

Personal training is hier juist geschikt voor, om jouw drukke leven een betere balans te geven. We zullen samen met jou kijken hoe we jouw waardevolle tijd het beste kunnen indelen, zodat jij zelf productiever wordt.

Ja, ik wil starten!