a

Optimum Ride-out

WIE: TEAM OC + CHANGERS
DOEL: FUN!
WANNEER: ZATERDAG 13 MEI
WAAR: WESTEIND 11C IN ROSMALEN

Op zaterdag 13 mei is er vanuit Optimum Change een Ride-out. Dat betekent dat alle deelnemers ‘rijdend’ vanuit Optimum Change een ronde gaan rijden.

Dit gebeurt op drie manieren: op de motor, de wielrenfiets en op de gewone fiets/e-bike. Het idee van deze Ride-out is dat iedereen met zijn of haar hobby/sport onderweg is met een gezellig groepje. Er gaat per voertuig minimaal één coach van Optimum Change mee als begeleiding voor de route. Aan het eind van de route (+/- 12.30 uur) wordt er gezellig na gekletst bij De Blauwe Sluis met een drankje en iets lekkers. De insteek moet dan ook zijn; ‘Vind jij het leuk om ‘op de motor eropuit te gaan/ te wielrennen/ te fietsen’, ga dan gezellig met ons mee!

Iedereen start op een ander tijdstip zodat we gezamenlijk kunnen afsluiten bij restaurant De Blauwe Sluis om daar nog een drankje te doen.

  • Iedereen met een motor vertrekt om 9.30 uur. Zij zullen ongeveer 3 uur onderweg zijn. (Begeleider Joeri + Jeff)
  • Iedereen met de wielrenfiets vertrekt om 10.30u en zal ongeveer 2 uur onderweg zijn. (Begeleider Wilbert)
  • Iedereen met een gewone fiets/e-bike vertrekt om 11.30u, en zal 1 uur onderweg zijn. (Begeleider “Dennis”)

! Reminder sturen naar bovenstaande begeleiders. Eventueel meer begeleiders bij meer aanmeldingen.

Er zijn twee routeopties voor de wielrenfiets en de gewone fiets. Wilbert en Dennis mogen bepalen welke route zij nemen.

Het startpunt is bij Optimum Change (Westeind 11C in Rosmalen). Het eindpunt is restaurant De Blauwe Sluis (Krommenhoek 11, 5236 BE ‘s-Hertogenbosch).

Bij slecht weer wordt het afgelast (dit bepalen de begeleiders Joeri/Jeff, Wilbert en Dennis).