a

3 Redenen waarom je op lange termijn meer hebt aan Outdoor Personal Group Training dan aan Bootcamp

Stel je voor dat je op zoek bent naar een mogelijkheid om buiten op een leuke en verantwoorde manier aan jouw levensstijl te werken, maar dat je geen idee hebt waar te beginnen. Je woont in de omgeving Vught en besluit maar eens te gaan Googelen.

Al snel kom je erachter dat er legio mogelijkheden zijn waar je kan gaan sporten. Wat moet je dan toch in godsnaam kiezen? Je ziet dat je de mogelijkheid hebt om voor bootcamp te gaan, maar je kan ook kiezen voor Outdoor Personal Group Training (PGT) gegeven door Optimum Change op de prachtige locatie van De IJzeren Man. Probleem is dat je nog geen idee hebt wat het verschil is.

Er zit namelijk een onwijs groot verschil tussen traditionele bootcamp of ons volledig nieuwe outdoor concept! Wanneer jij niet meer tevreden bent over je huidige levensstijl dan kan Outdoor PGT de oplossing zijn. Hierbij delen wij 3 redenen met jou wat dit concept anders maakt dan traditionele bootcamp.

  1. Verantwoorde trainingen welke altijd anders zijn met materialen die je ook in een “binnen sportschool” kan vinden

  Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter. Dit is niet voor niets al jaren onze slogan wanneer wij het over onze pijler Body hebben. Goed bewegen staat bij ons dan ook echt centraal. 

  Jouw trainer zorgt ervoor dat je na een uur PGT met een voldaan gevoel naar huis gaat. Je hebt je volledige lichaam aan het werk gezet. De belasting was precies goed: geen “halve bak” training, maar ook geen afbeul sessies. 

  Tijdens je training kan je gebruik maken van materialen die je ook in een “normale” sportschool kan vinden. Denk hierbij aan stangen, kettlebells of dumbbells. Dit maakt het zeker anders dan een traditionele bootcamp waarbij het lijkt alsof je eindeloos sprintjes moet trekken, gigantisch veel moet opdrukken en de burpees je neus uitkomen.

  Dit zorgt ervoor dat de trainingen niet alleen leuk zijn, maar resulteert ook in het feit dat je trainen op de lange termijn vol gaat houden.

  2. Trainen in groepjes van maximaal 8 personen

  Om ervoor te zorgen dat we jou ook echt kunnen helpen met goed bewegen vinden wij het heel belangrijk dat er getraind wordt in kleine groepjes. Hierdoor kan de trainer het overzicht bewaren en krijgt iedereen voldoende aandacht.

  Wij werken dus niet in grote groepen waarbij het onmogelijk is om je regelmatig te corrigeren wanneer oefeningen niet helemaal worden uitgevoerd zoals bedoeld. Hierdoor verkleinen we het risico op blessures, maar verhogen we de kans op het behalen van je gewenste resultaat!

  3. Flexibel je lessen inboeken

  Je zit niet vast aan wekelijks dezelfde momenten. Om ervoor te kunnen zorgen dat jij een blijvende verandering kan bewerkstelligen is het heel belangrijk dat je ook kan komen sporten wanneer jou dit het best uitkomt.

  Daarom geven wij onze Changers (zo noemen wij onze leden) de mogelijkheid om wekelijks hun lessen te boeken via onze eigen app op de momenten welke zij willen. Dit werkt heel gemakkelijk door het rooster te openen en hierin staat exact aangegeven welke mogelijkheden je hebt.

  Ons rooster is wekelijks hetzelfde. We gaan niet wekelijks onze tijden aanpassen. Het enige wat kan veranderen is dat we extra lessen bijplaatsen omdat Outdoor PGT ontzettend populair is in Vught!

  Naast deze 3 redenen hebben we nog 1 bonus-reden voor je. Optimum Change helpt zijn Changers met het behalen van resultaat op lange termijn. Dit doen wij middels onze pijlers Body, Food en Mind. Als PGT’er werk je tijdens de trainingen natuurlijk aan de pijler Body, maar binnen ons eigen e-learning platform delen we al onze kennis op het gebied van Food en Mind met jou.

  Wil jij nu ook buiten werken aan jouw levensstijl en werken aan een blijvende gedragsverandering? Daar willen wij je graag bij helpen. Bovendien maak jij kans op 1 jaar Gratis Onbeperkt PGT!

  Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw gegevens in te vullen op deze pagina.
  Klik hier om naar de winactie te gaan >>> 

  Tot snel!