a

Gefeliciteerd!

We hebben je aanmelding voor de Wielenloop ontvangen.. maar je hebt van ons nog iets te goed!

Wij kunnen je namelijk helpen met het trainen voor de 5 km afstand. Wil je dat? Check dan de informatie hieronder!

Wil jij ook topfit aan de start verschijnen?

Super, jij hebt ervoor gekozen om jezelf aan te melden voor de Wielenloop en hierdoor ook al wat informatie over Optimum Runners kunnen lezen. Dit heeft misschien wel je interesse gewekt? Dat komt goed uit, want wij kunnen je helpen om optimaal aan de start te verschijnen!

Wanneer je bij de aanmelding gekozen hebt voor de 5 km afstand hebben wij de perfecte voorbereiding voor je: Optimum Runners!

Optimum Runners is een speciaal programma dat jou de komende weken kan begeleiden en ondersteunen om jezelf optimaal klaar te stomen voor de Wielenloop. Of je nu een beginner bent of je prestaties wilt verbeteren, ons programma is op maat gemaakt om aan al jouw behoeften te voldoen. Samen met onze professionele coaches zul je werken aan je uithoudingsvermogen en kracht, zodat je vol vertrouwen aan de start van de Wielenloop staat.

Wil jij gebruik maken van Optimum Runners en jezelf klaarstomen voor de Wielenloop? Wacht dan niet te lang en schrijf je in via onderstaande button. Je kunt niet snel genoeg beginnen met de voorbereidingen, want een goed begin is het halve werk en voor je het weet is het 1 april.